perjantai 10. elokuuta 2012

29

"Moi mä oon Riikka, 29 v. En mä vieläkään mikään vaimo, äiti tai maisteri ole, mut on tää kaikki silti aika siistiä ollut. Mä oon matkustanut 19 maassa, asunut kolmessa eurooppalaisessa pääkaupungissa, ollut kirjoilla kolmessa eri yliopistossa ja opiskellut kahdeksaa vierasta kieltä. Oon ollut A-klinikan siivooja ja sisäministeriön virkamies, liittynyt poliittiseen puolueeseen, juossut viisi puolimaratonia ja perustanut yhden osuuskunnan. Oon oppinut juomaan kahvia, viskiä ja olutta ja pitämään huonekasvit hengissä. Eilen kun ostin kahden desin pullon samppanjaa, jouduin näyttämään paperit Alkon myyjälle. Oon puoliorpo isin tyttö ja mulla on maailman siistein haitariperhe, johon kuuluu ainakin 12 jäsentä, sukua tai ei. Mun ystävät on outoja ja vinoja, mutta parhaita. Paljon oon hakannut päätä seinään, monta kertaa löytänyt vahingossa sateenkaaren päähän ja oon kai mä joskus vähän rakastanutkin."

5 kommenttia:

Zsuzsi kirjoitti...

Onnea sulle :) Ja toivotaan tosiaan että elämä tulee hymyilemään sulle tosi tosi paljon nyt kun olet 29-vuotias :) (juu, ja minä kielifriikkiniä ihmettelen, että mitä kieliä olet opiskellut? :))

Hipsu kirjoitti...

Onnea niin, sulla on takuulla vielä lisää hyviä numeroita edessä kun on niitä takanakin.

Anonyymi kirjoitti...

onnea riikka! mahtava 29-vuotias olet. kiitos kun kirjoitat, on ilo lukea.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea hieno tyttö!

jaix

Riikka kirjoitti...

Kiitos Zsu! Olen opiskellut englantia, ruotsia, ranskaa, saksaa, espanjaa, hollantia, venäjää ja italiaa. En tosin osaa niitä kaikkia ollenkaan niin hyvin kuin tahtoisin - ja lisäksi tahtoisin opiskella ainakin kahdeksaa muutakin kieltä vielä :).

Kiitos Hipaisu myös! Ja kiva, ettet ole kokonaan kadonnut vaikket harmi vaan kirjoitakaan enää.

Kiitos tuntematon, kiva kuulla. Olen viime aikoina saanut vähän kaikenlaista palautetta tästä kirjoittamisestani, kiva että joillekin se tuottaa myös iloa.

Ja Jaix, ihana, kiitos sinullekin!