keskiviikko 29. joulukuuta 2010

27 eli kuolema tekee taiteilijan

Mietin vaan tossa hampaita pestessä.

27-vuotiaana olis kivaa jos olis poikaystävä.

27-vuotiaana olis ihan normaalia, jos olis poikaystävä. Kihlattu. Avomies. Aviomies. Lasten isä. Etc. Nyt ihan aluksi se poikaystävä olis ihan ok ja tarpeeks.

Mut 27-vuotiaana voi myös olla 27-vuotias that screws boys like a whore in tequila. Kuka näitä laskee.

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kyllä voi.
Niin ja eikös just ollut joku tutkimus siitä, että sinkut on onnellisempia?

Molly kirjoitti...

Muistaakseni jonkun kaverisi mielestä Maija laulaa kuin elämästäsi, siksi ehkä alkoi tämä kappale soida päässä "Mut koska maireus on naurettavaa, mä sanon mua ei hei kuka tahansa saa, ja sä meet, ja niin on tärkeää, että kyyneleitäni kukaan ei nää, muuten ne kuvittelee
et sil on väliä, ne kuvittelee".
Mutta ei huolta, se tuleva ... voi kävellä vastaan jo seuraavalta kadunkulmalta, eikö?

Zsuzsi kirjoitti...

27-vuotiaita on kaikenlaisia. Myös sellaisia, jotka elävät "sen oikean" kanssa, mutta kuitenkin miettivät aina yön pimeinä tunteina että taisikohan menettää "sen kaikista oikeimman" silloin joskus kauan sitten. Niitä oikeita on monia. Komppaan kuitenkin Mollya: se tuleva oikea voi tulla vastaan ihan missä ja million vaan ;)

Toivotan sinullekin oikein mielenkiintoista ja onnellista uutta vuotta.

Riikka kirjoitti...

hyvä tiina, kiitos. mä ainakin luin joistain tutkimuksista, joiden mukaan lapsettomat on paljon onnellisempia. oisko sinkutkin?

musta oli molly ihanaa, että muistit, että mun kaveri sanoo mua vilkkumaan lauluksi. oon totakin prinsessa jäätä muutaman kerran laulanut räkä valuen kun oon ajatellut et kukaan ei nää. koska maireushan on naurettavaa. tää kirjoitus kumpusi vaan hetken mielijohteesta enkä ollut silloin oikeasti kovin palasina. enkä oo nytkään, onneksi, vaikka oonkin taas miettinyt näitä juttuja kaiket päivät maatessani yksin flunssassa kotona... mut ehkä sitten kun jaksan nousta ja kävellä pyörtymättä kadunkulmaan :).

kiitos zsuzsi, ihanaa kun ihmiset jaksaa aina muistuttaa siitä, et mikään ei ole mustaa ja valkoista.